Philips logo
Samsung logo
Sony logo
LG logo
HP logo
NEC logo

Vi leverer alle typer skjermer til kontor, møterom og digital signage - tilpasset deres behov.

PHILIPS utendørsskjerm

Philips Signage Solutions Q-Line 65″

 • 65″
 • Direkte LED-bakbelysning
 • Full HD

CMND: Ta kontroll over skjermene

Dette er en robust plattform for skjermbehandling som gir deg full kontroll. Oppdater og behandle innhold med CMND & Create, eller kontroller innstillingene med CMND & Control.

Med CMND & Control kan du enkelt administrere flere skjermer fra ett sted. Med sanntids skjermovervåking, oppdatering av innstillinger og programvare fra en ekstern plassering samt muligheten til å tilpasse og konfigurere flere skjermer på én gang, som visning på videovegger eller menyoversikter, har det aldri vært enklere å kontrollere skjermene du styrer.

Med SmartPlayer Du kan gjøre om USB-enheten til en kostnadseffektiv digital enhet for skilting. Det er bare å lagre innholdet (video, lyd, bilder) på USB-enheten, og koble den til skjermen. Opprett en spilleliste og programmer innholdet via menyen på skjermen. Dermed kan du glede deg over dine egne spillelister når som helst og hvor som helst.

Opprett og oppdater innholdet med CMND & Create

Design og skap fengslende innhold med CMND & Create, et kraftig redigeringsverktøy. Med dra og slipp-grensesnitt, forhåndslastede maler og integrerte miniprogrammer kan du imponere kundene dine med fengslende innhold.

Philips 65BDL3000Q

Koble til og kontroller innholdet via nettskyen

Design Signage-innholdet på Internett, og koble det til en skjerm eller hele nettverket. Det er bare å koble til en RJ45 Internett-kabel for nettverkstilkobling, koble til skjermen med den dedikerte url-adressen og du er klar til å spille av nettskybasert innhold.

Full HD LED for strålende bilder med utrolig kontrastBildekvalitet teller. Vanlige skjermer gir kvalitet, men du forventer mer. Tenk deg skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for et virkelig levende bilde.

SEND TILBUDSFORESPØRSEL

SAMSUNG signage skjerm

Samsung OH85F OHF Series 55″ – 85″ LED-skjerm

 • 55″-85″
 • Robust IK10- motstandskraft
 • Energieffektiv ytelse
 • Glimrende og fascinerende synlighet
 • Pålitelig drift i pratisk talt alle omgivelser
 • Robust opprettelse og styring av innhold

Displayene i OHF-serien har en smal universalutforming som gjør dem enkle å montere. En komplett pakke utstyrer displayene for lang tids ytelse og omfatter blant annet inntrengningsbeskyttelse, anti-refleksteknologi, hærverksikring og et meget effektivt kjølesystem. I tillegg komprimerer en innebygd strømboks driftskomponentene og gir rom for en sylslank (85 mm) ramme, og en integrert nettverkshub og Wi-Fi-funksjonalitet gir enkel tilkobling i tilfelle displayet blir utsatt for varme eller fuktighet.

Robust opprettelse og styring av innhold

Samsungs MagicInfo-spiller S4 utstyrer brukerne av OHF-serien med en ny grafikkmotor som øker den generelle displayytelsen samtidig som den gir sømløs overføring av innhold. Plattformen fungerer dessuten som en avansert innholdsstyringsløsning som gjør det enklere å opprette, tidsplanlegge og ta i bruk innhold. MagicInfo-spilleren S4 er så robust at den kan hjelpe større organisasjoner med å overvåke og styre flere displayer i OHF-serien sentralt.

Enklere montering med VESA

For å oppfylle VESA-forskriftene kan brukerne få braketter* til sine OHF-pakker som ekstrautstyr. I tillegg til at de sikrer samsvar gir brakettene større fleksibilitet til å montere displayene på ønskede steder uten å måtte kjøpe spesielle veggfester.

SEND TILBUDSFORESPØRSEL

LENOVO PC-skjerm

LENOVO ThinkVision P27q 27inch

 • 27 in
 • 2560 x 1440
 • Mini DisplayPort; HDMI; DisplayPort
 • WLED-bakgrunnsbelysning

Krystallklare bilder

ThinkVision P27q-skjemene har en elegant utførelse i sort høyglans med et funksjonelt og ergonomisk stativ. Skjermen har et krystallklart IPS-display med 2560 × 1 440 oppløsning uten ramme, samt 99 % sRGB-fargespektrum for intensive og realistiske bilder. Skjermene er forhåndskalibrert for korrekt fargegjengivelse, og kommer med en kalibreringsrapport fra fabrikken.

Tilkoblingsmuligheter

Med innebygget strømforsyning og flere tilkoblingsmuligheter med 2 HDMI, DP, mDP og DP-utgang tilrettelegger P27q for varierende tilkoblingsbehov og gjør det enkelt å seriekoble flere skjermer. Skjermen har fire USB 3.0-porter, en med BC1.2 for rask lading av mobil, kamera e.l..

Ergonomisk design

Et fullfunksjonsstativ gjør det mulig å vippe, vri og rotere skjermen slik at du får tilpasset den til din arbeidsposisjon.

Behagelig å se på

ThinkVision P27q er TUV Eye Comfort-sertifisert, og er skånsom mot øynene. Skjermen har energibesparende funksjoner som hvit LED-bakgrunnsbelysning og oppfyller kravene i Energy-Star 7.0, EPEAT Gold, CEL tier 1 og RoHS.

SONY signage skjerm

SONY FW-75XE8501

 • 75″
 • 4K HDR – 3840 x 2160
 • HDMI auto wake up & 18/7 tidsstyring
 • Innebygd HTML5 for dynamisk innhold
 • Slank formfaktor & enkel kabling
 • Energieffektivt LED-baklys

Effektiv digital signage display

Nå har forhandlere, skoler og bedrifter flere muligheter enn noensinne til å skape effektiv digital signage for alle slags bruksområder, uten behov for opplæring. Legg til grafikk-, tekst-, video- og lydfiler på bare noen få minutter. Skjermen har full kompatibilitet med TDM Digital Signage.

Et klarere, mer naturlig 4K-bilde

På Sony FW-75XE8501 er bildene er klarere, jevnere og mer naturlige med hjelp av Sonys 4K X-Reality ™ PRO-bildebehandlingsteknologi. Avanserte støyreduksjonsteknikker og en spesiell mønsterdatabase, sikrer at hvert bilde er fullpakket med flotte detaljer.

4K gir fire ganger detaljene i Full HD med en oppløsning på over 8 millioner piksler, og gir 4K klarhet i bedriftens display, utdanning og digital signage.

Innebygd HTML5 for dynamisk innhold

Integrert støtte for HTML5 gjør det enkelt og kostnadseffektivt å lage ditt eget digitale signage innhold. Kombiner tekst, grafikk og video med live web feeds og IPTV for å lage engasjerende infoskjermer uten ekstra hardware.

Sony FW-75XE8501 Digital signage flat panel 75

Praktiske funksjoner for bedre business

BRAVIA er flott for detaljhandel og offentlige rom, med avanserte funksjoner som HDMI auto wake up og 18/7 tidsstyring av drift. Med flere skjermer kan du tilpasse og lagre visningsinnstillinger og -funksjoner, og deretter kopiere dem enkelt fra display til visning via USB-flashminne.

Slank formfaktor og enkel kabling

Slank, slank styling ser bra ut i alle bedrifts-, detaljhandels- eller utdanningsmiljøer. Sony sitt praktiske kabelhåndteringssystem sikrer et pent utseende uten synlige ledninger. Skjermen har VESA standard montering for enkel integrering, og passer godt inn de alle bruksområder.

SEND TILBUDSFORESPØRSEL